mandag den 15. oktober 2018

Vigtig ny regel fra SKAT - enten løn eller 0 indberet - SE MERE

Vigtig skatte nyhed 0 indberet

Vigtig information hvis du ikke vil have SKAT til at selv ansætte en foreløbig løn OG modtage en bod på 800 kr for hver måned du IKKE indberetter løn.

Fra 1 januar 2019 er det slut med ikke at indberette løn hver måned, hvis firmaet er arbejdsgiverregistreret.

Hidtil har man kunnet være registreret som “Sporadisk løn” og dermed har man ikke skulle lave 0 indberetning hvis ikke man havde en faktisk løn at indberette. Det er slut nu fra 1. Januar 2019.

Man kan naturligvis afregistrere som arbejdsgiver men ellers skal man nu 0 indberette løn for alle måneder hvor firmaet ikke har en lønudbetaling.

I visse lønprogrammer sker det automatisk, hvis ikke man indlægger en løn, i andre skal man selv sikre det, ofte som noget man kan gøre 3 mdr frem per gang.

Skulle man have 0 indberettet, og så alligevel beslutte, at der skal betales en lønning, så har man hidtil blot gjort det, så overskriver det automatisk 0 indberetning. Det må formodes det stadigt fungerer sådan.

Her er LINK TIL SKAT om ændringen

Dersom man IKKE får lønindberettet og ikke 0 indberetter, så vil Skattestyrelsen foretage en foreløbig ansættelse OG man vil modtage en bod på 800 kr

Check dit lønsystem, om det kan auto indberette 0 og hvis ikke, se til at gøre det

SE MEGET GERNE MINE 8 E-BØGER OG PAPERBACKS SOM ER GULD VÆRD FOR MANGE MED LINK TIL INDHOLDSFORTEGNELSE OG KØB. MANGE AF DEM KAN SPARE DIG PENGE I DET DAGLIGE I FIRMAET:

Dette er links til alle bøgerne – og du kan se indholdsfortegnelse inden du beslutter dig.

”START-UP" Komplet iværksætter ”bibel” – Lækker inspirerende hardcover bog med alle former for virksomhed, IVS + ApS og masser af inspirerende materiale at kaste sig over, og siden som uundværligt opslagsværk

"Grundbog til dig der vil være selvstændig". E-pub bog med ALT det grundliggende skrevet let fatteligt for dig der vil være selvstændig - for alle virksomhedsformer - stiftelse og hele driften

”Jeg vil være SELVSTÆNDIG" Alt om at stifte og drive Enkeltmandsvirksomhed, PMV og I/S, samt selskaber som IVS og ApS

Introduktion Til REGNSKAB – en begynderbog om regnskab og bogføring

”Fradrag” Generelt om regler og praksis i fradrag + alfabetisk ordnede fradrag

"ApS" Alt om anpartsselskaber

”IVS” – Om at stifte og drive Iværksætterselskab - IVS

”Personlig virksomhed” Om at stifte og drive enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

all advertising as comment is spam and will not be allowed

Søg i denne blog