torsdag den 5. marts 2015

Selvangivelsens rubrikker aktieindkomst

HUSK AT CHECKE INDHOLDSFORTEGNELSEN SOM DETTE LINK FOR MANGE ANDRE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE

YDERLIGERE FORKLARINGER TIL HVERT PUNKT, MED UNDTAGELSER M.M. FINDES I LINKET SKAT HVOR DE ENKELTE PUNKTER KAN FOLDES UD.

JEG TAGER FORBEHOLD FOR EVT FEJL OG MANGLER

SELVANGIVELSENS RUBRIKKER

Rubrik 63: Udbytte af udenlandske aktier optaget til handel på et reguleret marked i dansk depot, indberettet til SKAT. Udbytter af aktier i fx Frankrig, Grønland, Kenya, Malaysia og Spanien skal i rubrik 452 på selvangivelsen for udenlandsk indkomst.
Beløbet er taget med på årsopgørelsen, før der er trukket udenlandsk udbytteskat.

Rubrik 64: Udbytte af danske aktier, ikke optaget til handel på et reguleret marked, indberettet til SKAT

Rubrik 65: Beløb, der ikke er medtaget i rubrik 64, vedrørende udbytte af danske aktier, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked, og udlodning af udbytte fra danske aktier i kontoførende investeringsforeninger.
Rubrik 66: Gevinst/tab på aktier, optaget til handel på reguleret marked, samt fra aktiebaserede investeringsbeviser med minimumsbeskatning og investeringsbeviser i akkumulerende investeringsforeninger (ikke investeringsselskaber). Tab angives med minus

Rubrik 67: Gevinst/tab på aktier, ikke optaget til handel på et reguleret marked, samt udbytte, der ikke er indeholdt udbytteskat i. 
Tab angives med minus.

Rubrik 68: Udbytte/udlodning af aktier optaget til handel på et reguleret marked og fra obligationsbaserede investeringsbeviser med minimumsbeskatning, hvor der ikke er indeholdt udbytteskat

Venligst    www.johnhannover.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

all advertising as comment is spam and will not be allowed

Søg i denne blog